Nieuwe gezichten bij Veiling Zaltbommel!

19-03-2018

Veiling Zaltbommel heeft de afgelopen tijd nieuwe gezichten op de werkvloer gekregen. Wij zijn blij met deze nieuwe versterking en stellen hen bij deze graag aan jullie voor:

Metje Poot – 49 jaar

Sinds 2010 ben ik woonachtig in Gameren samen met Man Edwin en 2 dochters Esmee en Kirsten.

Ook al kom ik zo vaak mogelijk, op de fiets naar de veiling, ben ik niet echt sportief. In mijn vrije tijd vind ik het wel leuk om met onze hond Bohdi, te wandelen langs de waal. Verder doe ik graag lezen , films kijken, handwerken en tuinieren. Na mijn opleiding van de MEAO ben ik in het bank- en verzekeringswezen gaan werken. Toen de jongste naar de kleuterschool ging ben ik gestopt met het werken bij de bank en hielp ik soms mee in ons hoveniersbedrijf, waar ik nu nog de administratie voor doe. Nu de meiden ouder zijn en moeders niet meer hard nodig hebben , wilde ik weer aan slag. Sinds 4 december 2017 ben ik het nieuwe gezicht op de veiling. De veiling is nieuw voor mij, maar ik heb  veel zin om nieuwe kennis op te doen in deze nieuwe uitdagende baan met voldoende afwisseling en sociale contacten. In mei zal ik Lia gaan vervangen als secretaresse. Tevens zal ik Jannie gaan ondersteunen met de veilingadministratie en Bianca bij Marketing&Sales. Ik hoop de werkzaamheden snel eigen te maken  om u in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Jeroen van der Beek – 31 jaar

Woonachtig in Kerkdriel met Nelleke en dochter Vajèn (2 jaar) (tweede kindje is opkomst, deze wordt omstreeks 1 juni geboren)

Na mijn opleiding Small Business & Retail management in Den Bosch vond ik mijn eerste baan binnen IJsvogel Retail.  IJsvogel Retail is het moederbedrijf van de winkelketens Pets Place & Boerenbond, na een aantal jaren een ondersteunde rol te hebben vervuld als Junior Category Manager werd ik later Category Manager.  Als Category manager stel je het assortiment voor de winkels samen binnen een bepaalde groep. De groepen waar ik onder meer verantwoordelijk voor was waren: Paard, Boerderijdier maar ook bijvoorbeeld Aquaristiek en Vijver.  In totaal heb ik 6,5jaar voor deze organisatie gewerkt. Omdat het mijn eerste baan was wilde ik mijn horizon verbreden en graag aan de slag in de agrarische sector omdat ik daar van kleins af aan ook sterk in geïnteresseerd ben. Daarom ben ik ook blij dat ik vanaf 5 februari jl. werkzaam ben als salesmanager zachtfruit binnen Veiling Zaltbommel. De aankomende tijd ga ik veel informatie inwinnen over Veiling Zaltbommel, telers en kopers om een goed beeld te krijgen van de handel en een goede basis te leggen voor de start van het seizoen. Zoals ik al vertelde ben ik geïnteresseerd in de agrarische sector voor de hobby heb ik ook dan ook 3 Limousin koeien waarbij ik kalveren fok. Tevens doen we zelf ook de hooibouw waar ik zelf ook veel plezier uithaal. Daarnaast sport ik ook graag, ik speel al ruim 20 jaar basketbal. Tevens kijk ik ook graag sporten waaronder voetbal en wielrennen.

Adrie Mijdam – 28 jaar

Woonachtig in Tuil met mijn vrouw Simone

Ik ben opgegroeid op het tuincentrum van mijn ouders in Haaften. Na mijn studie aan de HAS (tuin en akkerbouw) in Den Bosch ben ik naar de Avans in Den Bosch gegaan waar ik de opleiding Small Business en Retail management heb gevolgd. Na deze opleiding ben ik de supermarktbrache ingegaan. Hierin heb ik als bedrijfsleider/filiaalmanager bij vestigingen van Jumbo en Albert Heijn gewerkt. Na een aantal jaar begon de agrarische sector weer te kriebelen en  heb ik ervoor gekozen om een baan te zoeken in deze branche. Sinds 1 februari ben ik in dienst gekomen bij veiling Zaltbommel als aanbodmanager/telercontactpersoon.

Qua sport ga ik graag hardlopen en wintersporten, daarmee is Oostenrijk ook mijn favoriete vakantieland. Ik zie ernaar uit om mijn bijdrage te kunnen leveren aan veiling Zaltbommel en naar een prettige samenwerking met een ieder van jullie.


Terug naar overzicht