Veiling Zaltbommel kiest voor I-Fresh van Axians

20-06-2018

Na een uitgebreid selectieproces, een proeftuinperiode en de nodige voorgesprekken heeft Veiling Zaltbommel er voor gekozen om met Axians een partnerschap aan te gaan voor het nieuwe toekomstbestendige ICT platform. Als basis is er voor Microsoft Navision gekozen, met als aanvullende module I-Fresh van Axians, waarbij vanochtend de contracten zijn ondertekend.

Beide partijen hebben vestiging in Zaltbommel, waarbij in de voorbereidende fase is al duidelijk geworden dat de lijnen kort zijn en er snel geschakeld kan worden. De introductie zal gefaseerd worden uitgerold binnen Veiling Zaltbommel. Gestart zal gaan worden met het financiële gedeelte waarna de verschillende bedrijfsprocessen, klok en portaal live zullen gaan. Het oude systeem blijft in de basis eerst nog overeind, waarna deze geleidelijk door I-Fresh zal worden overgenomen. Het hele proces zal zoals het er nu naar uit ziet meer dan een jaar gaan duren.

Fotobijschrift: Links: Dhr. Peter van Osch, Directeur Veiling Zaltbommel, rechts Dhr. Edwin Van Merriënboer, Directeur Axians

Voor meer informatie:

Veiling Zaltbommel
Rens Muskens
Stationsweg 28
5301 KH Zaltbommel
Tel: 0418-579477
r.muskens@veiling-zaltbommel.nl


Terug naar overzicht