Vacature Financial Controller – min. 28u

19-11-2021

De organisatie
Al meer dan 100 jaar is de Coöperatieve Tuinbouwveiling Zaltbommel en omstreken BA een organisatie van ondernemers/telers van fruit en groente. De kerntaak van de veiling is het verkopen van producten van haar leden, de telers. Deze leden zijn voornamelijk fruit- maar ook groentetelers. De veiling is een verlengstuk van deze leden. Veiling Zaltbommel heeft twee verkoopkanalen voor de telers: bemiddeling en veilen via de klok. Daarnaast is er een logistieke organisatie met diverse diensten en producten. Veilig Zaltbommel is een organisatie met ongeveer veertig medewerkers, de sfeer kenmerkt zich als informeel.

Begin 2020 is de veiling volledig overgegaan naar één ERP-systeem voor het gehele bedrijf, Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zowel de in- en verkoopprocessen, alsook de administratieve en financiële processen zijn hierin vervat.

De functie
Als financial controller ben je binnen je vakgebied breed inzetbaar, waarbij je de basis bent voor een goed beheersbare organisatie. Je bent sterk in het maken van periodieke rapportages en de jaarrekening, maar ook het opstellen van de begroting, de diverse belastingaangiften en het beheer en het monitoren van de financiële administratie en -organisatie behoren tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega’s binnen de organisatie en wordt aangestuurd door de manager Finance en IT.

Je hebt naast de controlfunctie ook een adviserende rol, waarin je als sparringpartner voor de manager Finance en IT en de overige MT-leden zult fungeren. Je draagt zorg voor verschillende (financiële) rapportages zoals de vierwekelijkse- en kwartaalrapportages. De uitkomsten onderbouw je met analyses van de (financiële) gegevens en (interne) processen.

Het profiel
De veiling is op zoek naar een enthousiaste medewerker met een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting Bedrijfseconomie, Finance & Control of Accountancy en hebt relevante werkervaring. Goede kennis van Excel en/of Business Central is een pré. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband en bent analytisch sterk, proactief en communicatief vaardig.

De arbeidsvoorwaarden
Het betreft een vacature voor een dienstverband van minimaal 28 uur per week. We bieden een goed salaris gebaseerd op je werkervaring en kennisniveau. Hiernaast bieden we uitstekende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en een prettige werkomgeving in een informele en ambitieuze organisatie.

Solliciteren
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. Rens Muskens, telefoon 0418-579477 of mobiel 06-20532396. Per mail: r.muskens@veiling-zaltbommel.nl.

Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt U per email richten aan r.muskens@veiling-zaltbommel.nl.


Terug naar overzicht