Inloggen Kosmos

Kosmos

Klok in Zaltbommel is op zoek!

De snelheid waarmee de vorderingen elkaar opvolgen om de digitale klok operationeel te krijgen loopt voorspoedig. “Een omvangrijke operatie die met veel energie wordt opgepakt door een enthousiast team. Aangespoord door volop gesprekken met nieuwe kopers en nieuwe telers, die interesse tonen in de digitale klok en graag kennismaken met de mogelijkheden bij Veiling Zaltbommel”  aldus Gerard van den Anker.

Veiling Zaltbommel gaat in februari 2023 operationeel digitaal veilen, waarbij ook het kopen op afstand tot de mogelijkheden gaat behoren. Op dit moment zijn we volop bezig met de ICT infrastructuur op orde te krijgen. Alle onderdelen van de veiling worden met elkaar afgestemd om hier een succes van te maken. Denk hierbij aan het keurapparaat om de juiste kwaliteit te waarborgen, logistiek om de volumes in goede banen te leiden, en het snel kunnen uitleveren voor onze klanten. En volumes die het aantrekkelijk maken om een jaarrond met goede volumes te kunnen veilen, en dat met een breed assortiment.

Het spreekt voor zich dat we op zoek zijn naar nieuwe kopers “zegt Gerard” en als je het aantal aanmeldingen ziet horen daar ook telers bij. Ons commercieel team gaat een roadtrip maken langs diverse klanten om hen te attenderen op de mogelijkheid om bij ons digitaal te gaan kopen of te veilen.

Mocht er tussentijds interesse zijn om te komen kijken, of kopen, dan zijn uiteraard kopers en telers van harte welkom om een toelichting en rondleiding te krijgen.

Voor meer informatie:
Gerard van den Anker
Veiling Zaltbommel
+31 (0)418 579911
g.vandenanker@veiling-zaltbommel.nl
www.veiling-zaltbommel.nl  

Ook lid worden?

Meer dan 100 leden zijn aangesloten bij Veiling Zaltbommel!