Vacature Kwaliteitscontroleur/Logistiek medewerker – Fulltime

19-11-2021

De organisatie
Al meer dan 100 jaar is de Coöperatieve Tuinbouwveiling Zaltbommel en omstreken BA een organisatie van ondernemers/telers van fruit en groente. De kerntaak van de veiling is het verkopen van producten van haar leden, de telers. Deze leden zijn voornamelijk fruit- maar ook groentetelers. De veiling is een verlengstuk van deze leden. Veiling Zaltbommel heeft twee verkoopkanalen voor de telers: bemiddeling en veilen via de klok. Daarnaast is er een logistieke organisatie met diverse diensten en producten. Veilig Zaltbommel is een organisatie met ongeveer veertig medewerkers, de sfeer kenmerkt zich als informeel.

De functie
Als kwaliteitscontroleur/logistiek medewerker kom je ons bestaande team van kwaliteitscontroleurs en logistiek medewerkers versterken. Je bent opgeleid als kwaliteitscontroleur, of wordt intern en extern opgeleid tot kwaliteitscontroleur groente en fruit en in die functie voer je kwaliteitscontroles uit op producten die de telers aanvoeren. Daarbij worden ook kwaliteitscontroles bij de teeltbedrijven uitgevoerd.
De logistieke werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen van product dat telers bij de veiling aan voeren, het orderpicken en laden van product dat verkocht wordt aan klanten van de veiling.

Het profiel
Veiling Zaltbommel is op zoek naar een enthousiaste medewerker met een afgeronde MBO opleiding bij voorkeur in de tuinbouw richting die zelfstanding en vooral ook in teamverband kan werken. Werk ervaring in de tuinbouw is een pre. Je beschikt over Nederlandse communicatieve vaardigheden en bent secuur in de uitvoering van jouw werkzaamheden. Een dienstverlenende en collegiale instelling is belangrijk.

De arbeidsvoorwaarden
Het betreft een vacature voor een dienstverband van gemiddeld 38 uur per week. We bieden een goed salaris gebaseerd op je werkervaring en kennisniveau. Hiernaast bieden we uitstekende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en een prettige werkomgeving in een informele en ambitieuze organisatie.

Solliciteren
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. Rens Muskens, telefoon 0418-579477 of mobiel 06-20532396. Per mail: r.muskens@veiling-zaltbommel.nl.

Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt U per email richten aan r.muskens@veiling-zaltbommel.nl.


Terug naar overzicht