Inloggen

Sales manager

Vacature Sales manager

De organisatie

Veiling Zaltbommel verbindt al meer dan 100 jaar telers en afnemers. We bieden een compleet scala aan groente en fruit, het hele jaar rond. Onze kerntaak is het verkopen van de producten van onze leden, de telers. Verkoop aan de klok, maar ook via bemiddeling, verloopt op transparante wijze voor teler en koper. We streven naar waardering voor een versproduct dat met passie is geteeld! Om dit te realiseren werkt ons salesteam dagelijks aan de beste match tussen vraag en aanbod. Ook dagelijks te beste match zien te maken tussen vraag en aanbod? Ben jij commercieel en een enthousiaste netwerker? En zou jij je thuis voelen in een dynamische markt? Dan zoeken we jou!

De functie

Veiling Zaltbommel zoekt een sales manager. De sales manager is verantwoordelijk voor zowel verkoop van de hardfruit en groente als het vinden en binden van nieuwe en bestaande telers. Het onderhouden van relaties voor in- en verkoop om iedere dag weer de beste prijs uit de markt te halen behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. Als sales manager ben je altijd op zoek naar nog meer toegevoegde waarde voor de leden. Daarnaast zul je worden opgeleid als veilmeester om het veilproces iedere veildag in goede banen te leiden.

Als sales manager behoren de volgende werkzaamheden tot jouw functie:

  • Het sluiten van win-win deals voor de productgroepen hardfruit en groenten.
  • Dagelijks prognoses inventariseren van het volume wat gaat komen en een planning maken m.b.t. verkoop.
  • Controleren van offertes en facturatie na aanleiding van de verkoop die je gedaan hebt.
  • Onderhoud van relaties in de verkoopkanalen en met telers.
  • Acquisitie van nieuwe kopers en telers in binnen en buitenland.
  • Het veilproces in goede banen leiden als veilmeester nadat je hiervoor bent opgeleid. 

Het profiel

  • Een gedreven sales manager met op minimaal MBO niveau met een relevante opleiding. Nog geen ervaring? Schroom niet om te reageren, met voldoende leergierigheid komen we ver en wij zijn bereid om je alles te leren! 
  • Bekendheid met de groente en fruit sector is een pré, affiniteit met de agrarische sector een must.
  • Je bent een coöperatief speler met veel gevoel voor teler en klant en beschikt over handelsgeest. Je bent stressbestendig en durft besluiten te nemen.
  • Enthousiast om alle ins en outs te leren voor het vak veilmeester.

De arbeidsvoorwaarden

Het betreft een vacature voor een dienstverband van minimaal 38 uur per week. We bieden een goed salaris gebaseerd op je werkervaring en kennisniveau. Hiernaast bieden we uitstekende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en een prettige werkomgeving in een informele en ambitieuze organisatie. Een gezellig team met collega’s en een goede lunch in de kantine mag niet ontbreken!  Onze persoonlijke en betrokken benadering maakt onze organisatie uniek.

Informatie en solliciteren

Een schriftelijke sollicitatie met CV kunt je per email richten aan e.vandenoever@veiling-zaltbommel.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dhr. Erwin van den Oever, telefoon Mobiel 06-82987674.

Ook lid worden?

Meer dan 100 leden zijn aangesloten bij Veiling Zaltbommel!