Inloggen

Financieel Administratief Medewerker

Vacature Financieel Administratief Medewerker

De organisatie
Al meer dan 100 jaar is de Coöperatieve Tuinbouwveiling Zaltbommel en omstreken BA een organisatie van ondernemers/telers van fruit en groente. De kerntaak van de veiling is het verkopen van producten van haar leden, de telers. Daarnaast is er een logistieke organisatie met diverse diensten en producten. Veiling Zaltbommel is een organisatie met ongeveer veertig medewerkers, de sfeer kenmerkt zich als informeel. Je bent werkzaam binnen het team Finance en IT, dat bestaat uit vijf medewerkers.

De organisatie heeft in 2022 besloten om deel te nemen aan de subsidieregeling Sectorale Interventie Groenten & Fruit (SIG&F). Deze subsidieregeling is er op gericht om als coöperatie een sterkere marktpositie te verkrijgen. Dit helpt de coöperatie en haar leden verder.

De functie

Als financieel administratief medewerker behoren de volgende werkzaamheden tot jouw functie:

  • Verzorgen van de administratie gerelateerd aan de subsidieregeling Sectorale Interventie Groenten & Fruit (SIG&F);
  • Bijhouden van de debiteuren- en crediteurenadministratie;
  • Controleren van offertes, contracten en facturen;
  • Zorg dragen voor een correcte administratie, waarbij je financiële gegevens en vakinhoudelijke informatie verzamelt en verwerkt;
  • Ondersteunen van in- en verkoopfacturatie en telers- en kopersadministratie.

Het profiel

De veiling is op zoek naar een enthousiaste medewerker met een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een administratieve richting en je hebt relevante werkervaring. Goede kennis van Excel en/of Business Central is een pré. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband en bent communicatief vaardig.

De arbeidsvoorwaarden

Het betreft een vacature voor een dienstverband van minimaal 24 uur per week. We bieden een goed salaris gebaseerd op je werkervaring en kennisniveau. Hiernaast bieden we uitstekende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en een prettige werkomgeving in een informele en ambitieuze organisatie.

Informatie en solliciteren

Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt U per email richten aan r.muskens@veiling-zaltbommel.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. Rens Muskens, telefoon 0418-579477 of mobiel 06-20532396. Per mail: r.muskens@veiling-zaltbommel.nl.

Ook lid worden?

Meer dan 100 leden zijn aangesloten bij Veiling Zaltbommel!