Inloggen

De Klok

De klok is het prijsinstrument waarmee de fysieke verkoop van producten op kavel wordt gerealiseerd. De verkoop via kavelverkoop biedt producten aan van één teler waardoor onze afnemers weten wat zij kopen. De producten zijn bij verkoop via de klok op locatie aanwezig en kunnen beoordeeld worden door de mogelijke kopers. Presentatie speelt hier een belangrijke rol, waarin de teler zich kan onderscheiden. De rol van de keurmeester is hier van belang en zorgt dat de juiste klassering toegekend wordt aan de betreffende kavel. De veilmeester zet vervolgens de verkoop van een kavel in.

Digitale klok

Veiling Zaltbommel is volop bezig met de voorbereidingen van het introduceren van de digitale klok. Via dit systeem kan de veiling de in de toekomst werken aan een ruimere verkoop van groenten en fruit via een digitaal portaal. Er kan dus op afstand product gekocht worden. De koper hoeft niet fysiek op de Veiling aanwezig te zijn. Door middel van deze digitale klok bedient de veiling zowel binnen- als buitenlandse kopers en telers.

De klok is één van de pijlers binnen de verkoopstrategie van Veiling Zaltbommel en hét verkoopinstrument voor de openbare daghandel met een breed assortiment afgestemd op de behoefte van de kopers. De veilingklok is en blijft onmisbaar, er is altijd een dagmarkt nodig. De klok geeft bovendien een heel goede indicatie van vraag en aanbod voor telers en kopers.

Ook lid worden?

Meer dan 100 leden zijn aangesloten bij Veiling Zaltbommel!