Inloggen Kosmos

Kosmos

Nieuws

Nieuws

Het verste nieuws van het land.
Scroll

Vers van de veiling

Onze organisatie is altijd in beweging. Onze telers, onze mensen en de markt. Wij vertellen je graag alles over het laatste nieuws uit de markt, van het land of achter de schermen van Veiling Zaltbommel.

 • Start openstelling digitale klok 13 maart 2024
  Start openstelling digitale klok 13 maart 2024

  Start openstelling digitale klok in Zaltbommel 13 maart 2024 Coöperatieve Tuinbouwveiling Zaltbommel en Omstreken B.A. is volop bezig met devoorbereidingen van het introduceren van de .

  22 januari 2024
 • Veiling Zaltbommel groeit door!
  Veiling Zaltbommel groeit door!

  Veiling Zaltbommel groeit, met de wind in de zeilen, door naar record omzet in 2023! Veiling Zaltbommel heeft 2023 afgesloten met wederom een sterke autonome .

  4 januari 2024
 • Granola crumble met Suprimo bramen
  Granola crumble met Suprimo bramen

  Een knapperige granola crumble met romige Griekse yoghurt. Extra lekker door de zoete smaak van Suprimo bramen! Maak je ochtend net iets specialer met dit .

  21 november 2023
 • Laatste koopmomenten analoge klok
  Laatste koopmomenten analoge klok

  Afgelopen woensdag 25 oktober is bij Veiling Zaltbommel voor de laatste keer geveild met de analoge klok en afgelopen vrijdag werd intern de overstap gemaakt .

  7 november 2023
 • Toename telers, kopers, import en export
  Toename telers, kopers, import en export

  Artikel AGF.nl – 18-10Tholen – Na een testperiode gaat Veiling Zaltbommel eind oktober met de bestaande klokkopers over van de analoge naar de digitale veilingklok. .

  31 oktober 2023
 • Frambozen-BROWNIE Taartjes
  Frambozen Brownie Taartjes
  Frambozen Brownie Taartjes

  Framboos en chocolade, een match made in heaven. Deze brownietaartjes zijn heerlijk, zeker met een bolletje vanilleijs! Verwarm de oven voor op 150 °C. Verwarm .

  10 oktober 2023
 • De Klok
  De Klok

  De klok is het prijsinstrument waarmee de fysieke verkoop van producten op kavel wordt gerealiseerd. De verkoop via kavelverkoop biedt producten aan van één teler .

  3 oktober 2023
 • Onze bemiddelaars
  Onze bemiddelaars

  De bemiddeling zorgt, naast de klokverkoop, voor de optimale prijs voor teler en afnemer. Onze salesmensen hebben in dat geval een 1 op 1 contact .

  18 september 2023
 • Roodfruit Smoothie
  Roodfruit smoothie
  Roodfruit smoothie

  Met deze smoothie van roodfruit geef jij een kickstart aan je dag, maar ook als tussendoortje is dit fruitdrankje een ware traktatie. Mix de vruchten, .

  29 augustus 2023
 • ‘Aanbod zachtfruit bij Veiling Zaltbommel stijgt opnieuw’
  ‘Aanbod zachtfruit bij Veiling Zaltbommel stijgt opnieuw’

  Voor de teelt en afzet van zachtfruit ziet directeur Gerard van den Anker van Veiling Zaltbommel volop kansen. ‘We hebben hiervoor in Nederland een prima .

  22 augustus 2023

Ook lid worden?

Meer dan 100 leden zijn aangesloten bij Veiling Zaltbommel!