Inloggen Kosmos

Kosmos

Organisatie

Veiling Zaltbommel verbindt al ruim 100 jaar telers en afnemers. Onder de volledige naam van Cooperatie Tuinbouwveiling Zaltbommel en Omstreken b.a. verzorgen wij sinds 1917 de afzet van een breed pallet aan aardbeien, zachtfruit, hardfruit en groenten binnen Nederland én daarbuiten. Wij kiezen voor het beste resultaat voor onze telers en afnemers, in zowel prijs als kwaliteit. Wij bieden de mogelijkheid om de producten te (ver)kopen via bemiddeling en middels de klok. Onze persoonlijke en betrokken benadering maakt onze organisatie uniek, met als doel het beste resultaat voor de teler.

Wij maken het verschil voor telers en afnemers. Hoe we dit doen? Onze 5 verschillen zorgen ervoor dat telers en afnemers zich verbinden aan Veiling Zaltbommel en kiezen voor een langdurige relatie om vraag en aanbod van groente en fruit samen te brengen. Word ook overtuigd!

PRIJS

Eerlijke prijzen voor eerlijke producten. Een breed aanbod aan groente, zachtfruit, hardfruit en aardbeien komt samen in Zaltbommel. Centraal gelegen in Nederland en gemakkelijk bereikbaar voor onze telers en onze afnemers. De locatie waar de producten geveild worden aan de klok, maar waar ook dagelijks een match wordt gemaakt door ons salesteam. Onze prijsstelling is transparant.

COMMUNICATIE

Onze mensen staan naast de teler. Zo weten we wat er speelt en kunnen we het verschil maken in onze rol als bemiddelaar tussen teler en afnemer. Transparant en bereikbaar. Onze medewerkers zorgen dat de lijnen kort zijn en dat is prettig voor onze telers, maar ook voor onze afnemers. Duidelijkheid als het gaat om aanbod, logistiek en prijs.

FLEXIBILITEIT

Samen werken aan het resultaat van vandaag en morgen. Bij Veiling Zaltbommel staan telers en afnemers centraal. Een flexibele opstelling als het gaat om levering en beschikbaarheid van producten draagt voor beide partijen bij aan een geslaagd resultaat!

ZEGGENSCHAP

Onze telers vormen onze coöperatie. Om hierin het verschil te maken krijgen telers bij ons alle ruimte om mee te denken. Deze betrokkenheid maakt dat telers voor een langdurige relatie kiezen met Veiling Zaltbommel waardoor wij ons (steeds groeiende) aanbod kunnen garanderen richting de markt.

KWALITEIT

Veiling Zaltbommel staat voor kwaliteitsproducten. Onze keurmeesters zorgen dagelijks dat producten worden geclassificeerd en voldoen aan de normen die de markt stelt. Het kwaliteitslabel Surprimo Gold zorgt voor de zichtbaarheid van deze kwaliteitsproducten binnen de markt. Kwaliteit die het verschil maakt!

Missie en visie

Veiling Zaltbommel stelt zich als missie om gezonde voeding voor iedereen beschikbaar te maken. Verse producten die met respect voor mens, natuur en omgeving op de markt gebracht worden. Om dit te realiseren bouwen we een hechte relatie op met onze telers waarbij groei, zowel economisch als bedrijfsmatig, gerealiseerd worden.

Een eigen gezicht in de markt waarin we bekend staan als betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardig en een flexibele speler. Aanvullende diensten, een heldere en transparante manier van communiceren en het uitbreiden van een krachtig netwerk dragen hieraan bij.

Ook lid worden?

Meer dan 100 leden zijn aangesloten bij Veiling Zaltbommel!