Inloggen Kosmos

Kosmos

Financial Controller

Vacature Financial Controller

Al meer dan 100 jaar is de Coöperatieve Tuinbouwveiling Zaltbommel en omstreken BA een organisatie van ondernemers/telers van fruit en groente. De kerntaak van de veiling is het verkopen van producten van haar leden, de telers. Daarnaast is er een logistieke organisatie met diverse diensten en producten. Veiling Zaltbommel is een organisatie met ongeveer veertig medewerkers, de sfeer kenmerkt zich als informeel. Je bent werkzaam binnen het team Finance en IT, dat bestaat uit vijf medewerkers.

De organisatie heeft in 2022 besloten om deel te nemen aan de subsidieregeling Sectorale Interventie Groenten & Fruit (SIG&F). Deze subsidieregeling is er op gericht om als coöperatie een sterkere marktpositie te verkrijgen. Dit helpt de coöperatie en haar leden verder.

De functie

Als financial controller ben je binnen je vakgebied breed inzetbaar, waarbij je de basis bent voor een goed beheersbare organisatie. Je bent sterk in het maken van periodieke rapportages en de jaarrekening, maar ook het opstellen van de begroting, de diverse belastingaangiften en het beheer en het monitoren van de financiële administratie en -organisatie behoren tot jouw takenpakket. Daarnaast behoren de werkzaamheden behorend bij de subsidieregeling Sectorale Interventie Groenten & Fruit (SIG&F) tot jouw functie. Je werkt nauw samen met de collega’s binnen de organisatie en wordt aangestuurd door de manager Finance.

Je hebt naast de controlfunctie ook een adviserende rol, waarin je als sparringpartner voor de manager Finance en de overige MT-leden zult fungeren. Je draagt zorg voor verschillende (financiële) rapportages zoals de vierwekelijkse- en kwartaalrapportages. De uitkomsten onderbouw je met analyses van de (financiële) gegevens en (interne) processen.

Het profiel

De veiling is op zoek naar een enthousiaste medewerker met een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting Bedrijfseconomie, Finance & Control of Accountancy en je hebt relevante werkervaring. Goede kennis van Excel en/of Business Central en/of affiniteit met IT is een pré. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband en bent analytisch sterk, proactief en communicatief vaardig.

De arbeidsvoorwaarden

Het betreft een vacature voor een dienstverband van minimaal 32 uur per week. We bieden een goed salaris gebaseerd op je werkervaring en kennisniveau. Hiernaast bieden we uitstekende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en een prettige werkomgeving in een informele en ambitieuze organisatie.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr. Astrid van Os, telefoon 0418-579809 of mobiel 06-51239933. Per mail: a.vanos-debie@veiling-zaltbommel.nl.
Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt U per email richten aan a.vanos-debie@veiling-zaltbommel.nl.

Ook lid worden?

Meer dan 100 leden zijn aangesloten bij Veiling Zaltbommel!