Inloggen Kosmos

Kosmos

Veiling Zaltbommel maakt het verschil! In flexibiliteit, transparantie én prijs. Onze telers werken met passie en gaan voor de beste kwaliteit. Onze missie hierin: verse producten beschikbaar maken voor iedereen.

Met onze 5 verschillen brengen we afnemers en telers bij elkaar. Hoe wij dit doen? Lees het hieronder en word ook overtuigd!

ONZE

5 VERSCHILLEN

PRIJS

Eerlijke prijzen voor eerlijke producten. Een breed aanbod aan groente, zachtfruit, hardfruit en aardbeien komt samen in Zaltbommel. Centraal gelegen in Nederland en gemakkelijk bereikbaar via de A2 voor onze telers en onze afnemers. Hier worden producten geveild aan de klok in de afmijnzaal, maar ook vanaf elk gewenste locatie kan men hieraan deelnemen. Naast de verkoop aan de (digitale) klok wordt er ook dagelijks dé match gemaakt door ons salesteam. Dit leidt uiteindelijk tot een transparante prijsstelling en het maken van win-win deals.

COMMUNICATIE

Onze mensen staan niet achter, maar naast de teler. Zo weten we wat er speelt en kunnen we het verschil maken in onze rol als bemiddelaar tussen teler en afnemer. Transparant en bereikbaar. Onze medewerkers zorgen dat de lijnen kort zijn en dat is prettig voor onze telers, maar ook voor onze afnemers. Duidelijkheid als het gaat om aanbod, logistiek en prijs.

FLEXIBILITEIT

Samen werken aan het resultaat van vandaag en morgen. Bij Veiling Zaltbommel staan telers en afnemers centraal. Een flexibele opstelling als het gaat om levering en beschikbaarheid van producten draagt voor beide partijen bij aan een geslaagd resultaat! Daarnaast kunnen afnemers vanaf elke locatie deelnemen aan een veiling op de digitale klok.

ZEGGENSCHAP

Onze telers vormen onze coöperatie. Om hierin het verschil te maken krijgen telers bij ons alle ruimte om mee te denken. Deze betrokkenheid maakt dat telers voor een langdurige relatie kiezen met Veiling Zaltbommel waardoor wij ons (steeds groeiende) aanbod kunnen garanderen richting de markt.

KWALITEIT

Veiling Zaltbommel staat voor kwaliteitsproducten. Onze keurmeesters zorgen dagelijks dat producten worden geclassificeerd en voldoen aan de normen die de markt stelt. Het kwaliteitslabel Surprimo Gold zorgt voor de zichtbaarheid van deze kwaliteitsproducten binnen de markt. Kwaliteit die het verschil maakt!

ONZE TELERS MAKEN HET

VERSCHIL

Met passie telen zij hun groente of fruit. Het beste brengen zij op de markt en samen met hen bereiken we het beste resultaat. Benieuw naar hun verhaal?

ALLE VERHALEN
 • ONZE TELERS MAKEN HET

  VERSCHIL

  Met passie telen zij hun groente of fruit. Het beste brengen zij op de markt en samen met hen bereiken we het beste resultaat. Benieuw naar hun verhaal?

  ALLE VERHALEN
 • Maarten van Hoof Groenten

  Maarten van Hoof

  Elke dag, het hele jaarrond, wordt hier met passie geteeld!

  LEES HET VERHAAL
 • Dutch Berries Aardbeien

  Dutch Berries

  Met een oppervlakte 24 hectare is het een van de grootste aardbeienkassen van Europa.

  LEES HET VERHAAL
 • Arnold Dorrestijn Hardfruit

  Arnold Dorrestijn

  Betrokken fruitteler met een rijke historie in de fruitteelt.

  LEES HET VERHAAL
 • Piet Hein van Dam Groenten

  Piet Hein van Dam

  Elke dag werken Piet en Paul van Dam met veel passie, elk op hun eigen manier, maar altijd met zin.

  LEES HET VERHAAL
 • René Simons Zachtfruit

  René Simons

  Het hele jaar rond verschillende soorten zacht fruit telen, dankzij innovatieve methodes.

  LEES HET VERHAAL
 • Frank Wilting Groenten

  Frank Wilting

  Als teler hecht Frank Wilting veel waarde aan kwaliteit en kleinschaligheid.

  LEES HET VERHAAL
 • Twan van Heel Aardbeien

  Twan van Heel

  Twan van Heel kweekt samen met zijn vrouw sinds 2000 aardbeien met veel passie.

  LEES HET VERHAAL
WORD OOK EEN VERSDENKER!

Wij kiezen voor kwaliteit. Voor onze afnemers, maar ook van onze telers. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe telers of kopers met dezelfde passie voor vers. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier

Neem contact op met ons salesteam en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Ook lid worden?

Meer dan 100 leden zijn aangesloten bij Veiling Zaltbommel!